Der er ikke noget, der har større indvirkning på en virksomheds succes end ledelse

Der er ikke noget, der har større indvirkning på en virksomheds succes end ledelse. Og ledelse er jo ikke ligefrem nemt og ligetil. Ledelse er krævende og breder sig over rigtigt mange områder i en virksomhed. For eksempel:

  • Strategisk ledelse
  • Personaleledelse
  • Salgsledelse
  • Selvledelse

Medarbejderne skal motiveres og trives, projekter skal være effektive, markedsføringen skal opbygge og vedligeholde virksomhedens brand og salget skal skaffe de rigtige kunder.

Hvad er god ledelse? Hvordan får vi mest muligt ud af medarbejder X?

ledelse

Når vi arbejder med lederudvikling og ledelsesrådgivning tager vi ofte udgangspunkt i et af flere personprofilværktøjer. Derudover vil det næsten altid være værdifuldt at lave en 360 graders evaluering, hvor vi inviterer forskellige mennesker omkring lederen til at give feedback indenfor nogle forskellige ledelsesmæssige parametre.

Lederudviklingsforløb vil altid være skræddersyede til den enkelte leder og dennes virkelighed. Ud fra feedbacken og lederens egen oplevelse af behovet vil der blive lagt vægt på forskellige discipliner indenfor lederrollen. Det kan være træning af emotionel intelligens, situationsbestemt ledelse, autentisk lederskab eller noget helt andet.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om lederudviklingsforløb i din virksomhed.

Står du med en udfordring?